August 21, 2009

Never will, haha

"if i were the headmaster of a school kan, i would do a Cycling Day on every sunday.. or! every once in a month pun okay. and oh, students vs family lawan main kite. kan best tu. siapa nak pakai tudung ke tidak, ikut suka. kalau time hari kantin, nak panggil band ape2 pun, panggil lah. asalkan sekolah tak bankrupt haha. karaoke jangan lupa jugak, itu wajib. walk-a-thon salah satu dalam top 5 activites, kita boleh pusing pusing jalan satu bukit beruntung. itu kan sihat namanya! masuk sekolah bukan pukul 7.20 lagi dah, tukar. masuk sekolah pukul 9! time recess tukar kepada nap time. i dont want any prom nights, tak berapa sesuai sangat dengan budaya kita. but i'll choose late night dinner macam tu je. takpe, tak payah sedih pun prom night takde. cos kita buat late night dinner tu every month haha. pegi sekolah nak bawak iphone pun takpa, saya kan cool."

haa, keep on dreaming jela papa :P


OFF TOPIC: eh, its already the puasa season! cepat betul, hihi. happy fasting, people :) post kali ni takde ilham ape nak tulis, i dont feel like writing now. its 6.30am, and perut dah naik lapar balik. gila betul perut ni, agak agak ah baru sahur je kot -__-

cuti sekolah seminggu, my excitement meter is in between red and green. i'll be heading to perak later, balik kampung. semangat? blame it on mama, haha. tak sabar nak kejar ayam-ayam yng ade kat sana nnt (y)

1 comment:

dan dan said...

kalau kau jadi headmaster skolah aku lah kan,jhari2 aku datang:DD