October 6, 2008

Jom beraya!

today is monday, 6th October. ha? come again? what day is today? oh its monday? guess what? i skipped school again, well macam biasa lah :P and so, aku and eddie dah plan nak beraya rumah dayah (well as known as doyot haha) eddie pulak asyik dok tanya when im going to come home lah itulah haha. so yeah, kteorang nak gerak rumah yot on monday lah. after school konon kata aku, sekolah pun tara pergi :P pukul 2 camtu kot eddie hantar msg tanya whats the plan blblabla.

i told him we're going to her place around 4. last last pukul 5+ kteorang gerak haha, sampai pun lambat. 630 plak aku kena balik and time tu jugak eddie kena pick up adik comel dia eman from school. so kteorang makan makan minum minum sembang sembang sume, terus ajak yot keluar snap gambar ramai ramai. time tu dah macam pukul 645 rasanya. tak ayah or mak eddie called him, kata suh amek adik dia CEPAT! eddie macam nak meletop je kepala dia aku tengok haha :P habis mula ah kelam kabut si eddie ni. habis melewang kereta dia drive lepas tu sbb nak pick up adik dia -____-' dengan dia nak snap gambar dalam kereta lah whatever shit hahaha sumpah kelakar gila! xD


ah, this is when eddie is driving like a man just took a 'fews' of margarita -______- gila babi dia speed kau tahu tak?! HAHA

agak kalut ah program kami today, semua nak buat at the same time. eddie lah nak amek aku, dah lambat pulek tu :P HAHA. on the way nak masuk simpang ke prima beruntung, aiseymen minyak kereta punya dok blinking. "weh dayah. tunggu jap, eddie nak pump minyak. adoi ahhaa" -nak nak pump minyak pulak eddie menahan malu. kenapa eh? hahahahhaha percayalah, eddie mmg tak mahir nak isi minyak xD aku agak segan ah bila dia pergi kat akak cashier tu complain mana minyak. hahahaha tak tau ah whether dia segan ke tak en ;P *LOL


and yeah, i like this picture a lot! haha its very indah one and funny at the same time haha. we actually wanted to do like tolak-each-other pose time tu cos eddie suh buat gaya tu. and yeah, sambil dia drive tu kteorang sambil tolak eachother and gelak gelak semua pasal timer tu lambat sangat nak snap haha. last last bila aku tengok gambar tu, im like "whoa eddie, ini bukan macam gaya tolak menolak ni. lain macam dahni!" hahahhaa kteorang gelak gila gila totak xD gambar tu macam err..aku peluk dia something like that *rolling eyes* hahaha wthazi ;P

its pretty worth it lah beraya dekat rumah doyot cos kita dapat 10bucks kan eddie? oh well, except for your duit minyak tadi ah HAHA

psst, perasan tak yang kteorang accidently terpakai baju lebih kurang punya sama? hahahaha ;)

1 comment:

shiney said...

best doh yesterday :)
im gonna post my version of it :P