November 24, 2008

Open House haritu

Whoa, its been ages I have'nt update any of my blogs and its because of my stupido modem :) *yeah, smile babyy smile* ada banyak cerita yang you guys dah missed out on my blog and I didn’t have the time to write and update it here. Well, as for my Open House on the 26th Oct was a bit..well..kelam kabut sikit but totally fun though :) I had to help mama out such as tambah all the makanan and drinks semua. Fill up the pinggan cawan masuk keluar rumah, fuh penat. Time malam takpayah cakap ah, itu memang kawan2 aku semua datang. Serious do, aku tak sangka langsung yng ramai gila showed up :O dengan geng syamer lagi. Heh kalau ajak sorang, satu kampong dia ajak skali kot haha. Mer, asri, din cina, ucop, tuna, tam, din kening, chief, dan, mat, syafiq, naim, adib, faizal, faizul, eddie, spanky, ashraf, walter, zuwan, shida, asma, naddy, laimo, shira, sha, dania and banyak lagi lah cant remember :S haha baru lah kelam kabut nak carikan kerusi untuk diorang :P yng ruginye aku tak dapat layan semua orang oh, tak sempat nak lepak dgn geng2 mer semua. Yelakan, bnyak sangat benda kot aku nak buat [sighs] but this one special person je yng tak dapat datang oh that night. Its erie. Ah, you know la kan –her dad *sighs* We are all here having fun while she’s at home sitting her ass off at the couch alone. Kesian dia :/ but anyway is, that night was a bit tired and yes, fun -memang tak lari ah :)

Too bad I did not manage to snap some pictures that night. Tak banyak ah.


this is kak nurul. My mom’s office-friend. I get along with her cos she’s young :P macam kakak sendiri je hehe. Moga happy dengan fiancĂ©!


this is when semua orang dah balik. Aku, eddie, shira, sha, shida and naddy lepak ramai ramai duduk atas jalan haha macam biasa lah :P





hahaha kan that night aku busy gile en? Aku macam dah huru hara and kalau org tanya something kat aku je, aku jawab “ahh ye ye”

so then, adik adik dania semua “kak zee! Kak zee! Kteorang nak naik bilik kak zee boleh?” “ahh ye ye” aku jawab. Gila tak perasan aku jawab macam tu :p
-HEH, kak zee? what the, hahaha funny nya! :}

last last aku tengok habis tunggang terbalik bilik aku dibuatnye -.- with all the spray can yng ada benda macam snow and benda merah lembik apetah. Dengan frame dkt dinding aku habis jatuh. Diorang main perang perang dalam bilik aku oh babheng :p melekat lah semua benda alah tu serata bilik aku. Then diorang bawak benda tu turun bawah plak, (dimana aku eddie dan lain lain pun berada di situ) pulak dah, main kat bawah tu pulak -.- hahaha diorang spray dekat rambut eddie! The funny part is, benda alah tu bau nye feh :D busuk gila HAHA. (sorry eddie, I cant help it) haha xD

my bestfriends semua tido rumah aku, and that’s when all the magic begins ;)



just playing around with the fishies, man :P

2 comments:

shineyshine said...

HAHA! nah i tak kisah sangat kena
spray :P act i NAK HAHHAAHAHA, but
reacted the wrong way :p segaaan
kot rumah orang kot, karang kata
buruk perangai haha.

ehhyyyyyy, pictures! :D

Hazi said...

eleh buat macam tak biasa plak haha :P