July 16, 2009

Sieg?


oh well well, whos this? hahaha ceh, Zuwan masuk magazine lah :} next to miss Tati plak tu haha. no no, its nothing. aku tak kutuk kau, its just.. funny :P

2 comments:

shineyshine said...

zuan sesat dow, semua perempuan dia sorang je laki AHAHAH cerita lama ni hazi :P i baru balik from SIEG shoot tadi, it was awesome! :D

Hazira Harris said...

i know, haha ini time bila punya entah. i baru 'kerobek' :P and YES I KNOW, peaked on faye's blog pun dah tau, hish :( korang apa kaitan?